Rondvaart arrangementen

Rondvaart

Deze luxe partyboot voert u langs de mooiste plekjes.

Akersloot is gelegen aan een van de mooiste meren van Noord-Holland, het Alkmaardermeer. Een prachtig natuur en watersportgebied, op korte afstand van o.a. Zaanse Schans en de historische plaatsen Alkmaar en Amsterdam. Met mooie comfortabele rondvaartboten is het mogelijk deze prachtige plaatsen te bezoeken maar een rondvaart over het mooie Alkmaardermeer kunnen we u ook aanbevelen.

De rondvaartboten hebben een capaciteit van 30 t/m 300 personen en zijn voorzien van airco, verwarming, toilet en in enkele gevallen een rolstoellift.
Aan boord bevindt zich een uitgebreid assortiment fris- en alcoholische drankjes, koffie en thee. Ook is het mogelijk om aan boord een prima verzorgde broodtafel, lunch of warm / koud buffet te gebruiken.

Enkele suggesties

Een prachtige rondvaart over het mooie Alkmaarder- en Uitgeestermeer, door de Stierop en over de Zaan, met als eindpunt de Zaanse Schans.
Tijdsduur 3 uur, € 750,00.

De Zaanse Schans

Dezelfde rondvaart maar nu met een uitstap van een uur op de Zaanse Schans waar in allerlei winkeltjes en werkplaatsen veel te zien is. Ook is het mogelijk het bekende Verkade museum te bezoeken. De entree van het Verkade museum is niet inbegrepen.
Tijdsduur 4 uur, € 1.100,00.

Rondje Alkmaar

Met de boot naar de historische kaasstad Alkmaar waar u een goed uitzicht heeft op het moderne Alkmaar.
Tijdsduur 3 uur, € 750,00.

Grachtenrondvaart Amsterdam

Een zes uur durende rondvaart. U vaart over het Alkmaardermeer, Uitgeestermeer, de Stierop en de Zaan naar Amsterdam. In Amsterdam komt u ogen tekort, een ware belevenis om alle pracht en praal vanaf het water te aanschouwen.
Tijdsduur 6 uur € 1.500,00.

lekkeruit